Βeauty Spa

Τα εργαστήρια της BEAUTY SPA και η COSMOPROJECT ( το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών στην Ευρώπη ) ασχολούνται εδώ και δεκαετίες με την μελέτη και την έρευνα, δημιουργώντας όλες τις νέες εξελίξεις στην κοσμετολογία και προσφέροντας άμεση αποτελεσματικότητα σε παροχές αισθητικής και υγείας που θα απασχολήσουν τον χώρο της ομορφιάς για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι η BEAUTY SPA, σας παρουσιάζει σε αποκλειστική κατοχυρωμένη πατέντα τα θεαματικά αποτελέσματα του ενεργού Όζοντος στην κοσμετολογία, που σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά, αποφέρει θεαματικές λύσεις σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος, βάση των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου.

Όζον και Οξυγόνο:

Η χρησιμοποίηση του όζοντος, είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης επιστημονικής έρευνας από την Beauty spa που έχει κατορθώσει να εγκλωβίσει πολύ μικρά μόρια όζοντος μέσα σε φυτικά έλαια, και να τα καταστήσει διαθέσιμα καθημερινά μαζί με όλα τους τα οφέλη ώστε να παρέχουν στο δέρμα νέα ενέργεια. Με καθημερινή εφαρμογή, προωθούν μια τακτική τροφοδότηση σημαντικών βιολογικών ουσιών η οποία είναι βασική για την εξουδετέρωση της ζημιάς που προκαλείται στην επιδερμίδα από τον χρόνο και τους εξωγενείς παράγοντες. Είναι μια επιστημονικώς αποδεδειγμένη πατέντα που έκανε σύνθημα της την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

Για πρώτη φορά, προϊόντα με τεράστια ευεργετική θεραπευτική επίδραση είναι διαθέσιμα στην αγορά. Η BEAUTY SPA είναι όλα αυτά μαζί: αρτιγενές Οξυγόνο στην πιο καθαρή και δραστική μορφή του, «παγιδευμένο» και βιοδιαθέσιμο για την ευεργετική επίδραση στην ανάπλαση και στην γενική υγεία του δέρματος. Τα προϊόντα των σειρών της BEAUTY SPA είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα, και έχουν αδιαμφισβήτητες ενεργοποιητικές ιδιότητες.

Designed by AntVerros.com